Ο Ανδρέας Καβάζης είναι εκπαιδευτής Μαγειρικών Τεχνών με πολυετή εμπειρία τόσο στην εκπαίδευση όσο και στη βιομηχανία της εστίασης. Είναι κάτοχος του διπλώματος “Culinary Arts” από το Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο Κύπρου (ΑΞΙΚ) και του πανεπιστημιακού τίτλου (BA) “Culinary Arts and Events Management” από το University of Derby, Ηνωμένου Βασιλείου. Αυτή την περίοδο ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές του σπουδές (MBA) στη “Διοίκηση Εκπαίδευσης”. Έχει εργαστεί ως chef σε διάφορες επιχειρήσεις εστίασης στην Κύπρο, ενώ υπήρξε επί σειρά ετών δημιουργός μαγειρικού περιεχομένου σε εκδοτικά μέσα. H ακαδημαϊκή του πείρα άρχισε το 2014 στο Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο Κύπρου (ΑΞΙΚ) όπου συνεχίζει μέχρι σήμερα στην
[...]Ακαδημία Επαγγελμάτων Τουρισμού και Φιλοξενίας (ΤΕΠΑΚ), εστιάζοντας στη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση των σπουδαστών. Το εκπαιδευτικό του έργο βασίζεται στη βιωσιμότητα, στην καινοτομία, στην ενσωμάτωση της παράδοσης με τις σύγχρονες τεχνικές μαγειρικής και την ενίσχυση επαγγελματικών και δημιουργικών δεξιοτήτων.