• ΕΛ
  • EN
  • 20 Χρόνια ΤΕΠΑΚ
  • myUni
  • Βιβλιοθήκη
Ακαδημία Επαγγελμάτων Τουρισμού και Φιλοξενίας Κύπρου
  • Φοιτητές/τριες
    • Πληροφορίες φοίτησης
    • Φοιτητική Ζωή
    • Εξεύρεση Διαμονής
    • Αθλητισμός
    • Σταδιοδρομία
    • Στήριξη φοιτητών/τριών
    • Συμβουλευτική και Ανάπτυξη Φοιτητών/τριών
    • Κέντρο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης
    • ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ των φοιτητ(ρι)ών
    • Νέα & Εκδηλώσεις
  • Σπουδές
    • Οι σπουδές στο ΤΕΠΑΚ
    • Υποψήφιοι Φοιτητές/τριες
    • Προπτυχιακά Προγράμματα
    • Περιστασιακή και άλλη φοίτηση
    • Μεταπτυχιακά Προγράμματα Μάστερ
    • Επιτυχημένοι απόφοιτοι
    • Διδακτορικές Σπουδές
    • Εκδόσεις
  • Έρευνα
    • Ευκαιρίες χρηματοδότησης
      • Horizon 2020
      • Erasmus+
      • INTERREG IV
      • ΙΠΕ
    • Διεθνής Συνεργασία
      • Erasmus
      • Γραφείο Διασύνδεσης
      • Europe Direct Λεμεσού
    • Ερευνητικά Κέντρα
    • Χρηματοδοτούμενα Έργα
  • Το Πανεπιστήμιο
    • Γενικές Πληροφορίες
      • Προφίλ Πανεπιστημίου
      • Όραμα, Αποστολή και Αξίες
      • Μήνυμα από τον Πρύτανη
      • Νομοθεσία
      • Στρατηγικός Προγραμματισμός 2023-2030
      • Ετήσιες Εκθέσεις
      • Εκδόσεις
    • Διοίκηση
      • Συμβούλιο
      • Σύγκλητος
      • Πρυτανεία
      • Διοικητικές Υπηρεσίες
    • Σχολές
      • Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος
      • Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας
      • Σχολή Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης
      • Σχολή Επιστημών Υγείας
      • Σχολή Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών
      • Σχολή Μηχανικής και Τεχνολογίας
      • Σχολή Διοίκησης Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρηματικότητας
      • Κέντρο Γλωσσών
    • Οργανωμένες Οντότητες
    • Συντονιστικό Κέντρο EUt+
    • hrs4r
    • Επικοινωνία
    • Εργοδότηση
    • GDPR
  • Απόφοιτοι
  1. Σχολές
  2. Σχολή Διοίκησης Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρηματικότητας
  3. Ακαδημία Επαγγελμάτων Τουρισμού και Φιλοξενίας Κύπρου
  4. Προσωπικό Τμήματος
  5. Μαγειρικές Τέχνες και Τραπεζοκομία - Ειδικοί Επιστήμονες
  6. Ανδρέας Καβάζης
  1. Σχολές
  2. Σχολή Διοίκησης Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρηματικότητας
  3. Ακαδημία Επαγγελμάτων Τουρισμού και Φιλοξενίας Κύπρου
  4. Προσωπικό Τμήματος
  5. Μαγειρικές Τέχνες και Τραπεζοκομία - Ειδικοί Επιστήμονες
  6. Ανδρέας Καβάζης

Ανδρέας Καβάζης

Ανδρέας Καβάζης

Ειδικός Επιστήμονας

Ακαδημια Επαγγελματων Τουρισμου και Φιλοξενιασ Κυπρου

andreas.kavazis@cut.ac.cy

25002500



Ο Ανδρέας Καβάζης είναι εκπαιδευτής Μαγειρικών Τεχνών με πολυετή εμπειρία τόσο στην εκπαίδευση όσο και στη βιομηχανία της εστίασης. Είναι κάτοχος του διπλώματος “Culinary Arts” από το Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο Κύπρου (ΑΞΙΚ) και του πανεπιστημιακού τίτλου (BA) “Culinary Arts and Events Management” από το University of Derby, Ηνωμένου Βασιλείου. Αυτή την περίοδο ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές του σπουδές (MBA) στη “Διοίκηση Εκπαίδευσης”. Έχει εργαστεί ως chef σε διάφορες επιχειρήσεις εστίασης στην Κύπρο, ενώ υπήρξε επί σειρά ετών δημιουργός μαγειρικού περιεχομένου σε εκδοτικά μέσα. H ακαδημαϊκή του πείρα άρχισε το 2014 στο Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο Κύπρου (ΑΞΙΚ) όπου συνεχίζει μέχρι σήμερα στην [...]Ακαδημία Επαγγελμάτων Τουρισμού και Φιλοξενίας (ΤΕΠΑΚ), εστιάζοντας στη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση των σπουδαστών. Το εκπαιδευτικό του έργο βασίζεται στη βιωσιμότητα, στην καινοτομία, στην ενσωμάτωση της παράδοσης με τις σύγχρονες τεχνικές μαγειρικής και την ενίσχυση επαγγελματικών και δημιουργικών δεξιοτήτων.


Ανδρέας Καβάζης
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Ειδικός Επιστήμονας

Ο Ανδρέας Καβάζης είναι εκπαιδευτής Μαγειρικών Τεχνών με πολυετή εμπειρία τόσο στην εκπαίδευση όσο και στη βιομηχανία της εστίασης. Είναι κάτοχος του διπλώματος “Culinary Arts” από το Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο Κύπρου (ΑΞΙΚ) και του πανεπιστημιακού τίτλου (BA) “Culinary Arts and Events Management” από το University of Derby, Ηνωμένου Βασιλείου. Αυτή την περίοδο ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές του σπουδές (MBA) στη “Διοίκηση Εκπαίδευσης”. Έχει εργαστεί ως chef σε διάφορες επιχειρήσεις εστίασης στην Κύπρο, ενώ υπήρξε επί σειρά ετών δημιουργός μαγειρικού περιεχομένου σε εκδοτικά μέσα. H ακαδημαϊκή του πείρα άρχισε το 2014 στο Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο Κύπρου (ΑΞΙΚ) όπου συνεχίζει μέχρι σήμερα στην Ακαδημία Επαγγελμάτων Τουρισμού και Φιλοξενίας (ΤΕΠΑΚ), εστιάζοντας στη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση των σπουδαστών. Το εκπαιδευτικό του έργο βασίζεται στη βιωσιμότητα,  στην καινοτομία, στην ενσωμάτωση της παράδοσης με τις σύγχρονες τεχνικές μαγειρικής και την ενίσχυση επαγγελματικών και δημιουργικών δεξιοτήτων.

Κύπρος
andreas.kavazis@cut.ac.cy
25002500

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

  • Ακαδημαϊκό Προσωπικό
  • Διοικητικό Προσωπικό

ΧΑΡΤΕΣ

  • Χάρτης Πανεπιστημίου
  • Χάρτης Πλοήγησης
  • Virtual Tour

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

  • Φοιτητικό Portal (SIS)
  • eLearning (Moodle)
  • CUT Mail (students and staff on Office365)
  • Επανέκδοση Κωδικού (Password Reset)
  • Multi Factor Authentication (MFA)
  • Απομακρυσμένη Πρόσβαση (VPN)
  • cut-radio
  • Intent
  • Europe Direct
  • green@cut
  • Δίκτυο Ενίσχυσης και Ανάπτυξης της Μάθησης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα
  • Ενδοδικτυακή Ηλεκτρονική Σελίδα ΤΕΠΑΚ - Intranet
  • Χρήσιμα videos

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

Αρχ. Κυπριανού 30
3036 Λεμεσός

2500 2500

2500 2750

administration@cut.ac.cy

Copyright © 2025 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

  • Επικοινωνία
  • Σχετικά με τον ιστότοπο
  • Cookie Policy
  • Ψηφιακά αρχεία λογότυπου
  • Επικοινωνία
  • Σχετικά με τον ιστότοπο
  • Cookie Policy
  • Ψηφιακά αρχεία λογότυπου

Copyright © 2025 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι!

Ευχαριστούμε για τα σχόλια σας!
Αρ.Αναφ. 1758130863918



Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, όπως καθορίζεται εδώ.





Απαραίτητα cookies  

Analytics cookies  






Απαραίτητα cookies  

Analytics cookies