• ΕΛ
  • EN
  • 20 Χρόνια ΤΕΠΑΚ
  • myUni
  • Βιβλιοθήκη
Ακαδημία Επαγγελμάτων Τουρισμού και Φιλοξενίας Κύπρου
  • Φοιτητές/τριες
    • Πληροφορίες φοίτησης
    • Φοιτητική Ζωή
    • Εξεύρεση Διαμονής
    • Αθλητισμός
    • Σταδιοδρομία
    • Στήριξη φοιτητών/τριών
    • Συμβουλευτική και Ανάπτυξη Φοιτητών/τριών
    • Κέντρο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης
    • ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ των φοιτητ(ρι)ών
    • Νέα & Εκδηλώσεις
  • Σπουδές
    • Οι σπουδές στο ΤΕΠΑΚ
    • Υποψήφιοι Φοιτητές/τριες
    • Προπτυχιακά Προγράμματα
    • Περιστασιακή και άλλη φοίτηση
    • Μεταπτυχιακά Προγράμματα Μάστερ
    • Επιτυχημένοι απόφοιτοι
    • Διδακτορικές Σπουδές
    • Εκδόσεις
  • Έρευνα
    • Ευκαιρίες χρηματοδότησης
      • Horizon 2020
      • Erasmus+
      • INTERREG IV
      • ΙΠΕ
    • Διεθνής Συνεργασία
      • Erasmus
      • Γραφείο Διασύνδεσης
      • Europe Direct Λεμεσού
    • Ερευνητικά Κέντρα
    • Χρηματοδοτούμενα Έργα
  • Το Πανεπιστήμιο
    • Γενικές Πληροφορίες
      • Προφίλ Πανεπιστημίου
      • Όραμα, Αποστολή και Αξίες
      • Μήνυμα από τον Πρύτανη
      • Νομοθεσία
      • Στρατηγικός Προγραμματισμός 2023-2030
      • Ετήσιες Εκθέσεις
      • Εκδόσεις
    • Διοίκηση
      • Συμβούλιο
      • Σύγκλητος
      • Πρυτανεία
      • Διοικητικές Υπηρεσίες
    • Σχολές
      • Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος
      • Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας
      • Σχολή Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης
      • Σχολή Επιστημών Υγείας
      • Σχολή Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών
      • Σχολή Μηχανικής και Τεχνολογίας
      • Σχολή Διοίκησης Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρηματικότητας
      • Κέντρο Γλωσσών
    • Οργανωμένες Οντότητες
    • Συντονιστικό Κέντρο EUt+
    • hrs4r
    • Επικοινωνία
    • Εργοδότηση
    • GDPR
  • Απόφοιτοι
  1. Σχολές
  2. Σχολή Διοίκησης Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρηματικότητας
  3. Ακαδημία Επαγγελμάτων Τουρισμού και Φιλοξενίας Κύπρου
  4. Προσωπικό Τμήματος
  5. Μαγειρικές Τέχνες και Τραπεζοκομία - Ειδικοί Επιστήμονες
  6. Έλενα Λαζάρου
  1. Σχολές
  2. Σχολή Διοίκησης Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρηματικότητας
  3. Ακαδημία Επαγγελμάτων Τουρισμού και Φιλοξενίας Κύπρου
  4. Προσωπικό Τμήματος
  5. Μαγειρικές Τέχνες και Τραπεζοκομία - Ειδικοί Επιστήμονες
  6. Έλενα Λαζάρου

Έλενα Λαζάρου

Έλενα Λαζάρου

Ειδικός Επιστήμονας

Ακαδημια Επαγγελματων Τουρισμου και Φιλοξενιασ Κυπρου

elena.lazarou@cut.ac.cy

25002500



Η Έλενα Λαζάρου είναι εκπαιδεύτρια Μαγειρικών Τεχνών με σημαντική εμπειρία στον τομέα της εστίασης και της εκπαίδευσης. Είναι κάτοχος Ανώτερου Διπλώματος στις Μαγειρικές Τέχνες από το Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο Κύπρου (ΑΞΙΚ), Πτυχίου στη Διεύθυνση Μαγειρικών Τεχνών από το Intercollege Κύπρου, ενώ κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο πρόγραμμα «Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στη βιομηχανία της εστίασης, έχοντας εργαστεί ως Chef σε κορυφαίες ξενοδοχειακές μονάδες της Κύπρου, όπως το Four Seasons Hotel και το City of Dreams Mediterranean. Από το 2023 εργάζεται ως Ειδικός Επιστήμονας στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), στην Ακαδημία Επαγγελμάτων [...]Τουρισμού και Φιλοξενίας, όπου συμμετέχει ενεργά στη διδασκαλία και κατάρτιση φοιτητών στον τομέα της γαστρονομίας. Το εκπαιδευτικό της έργο εστιάζει στη μεταλαμπάδευση γνώσεων και εμπειριών μέσα από μια σύγχρονη διδακτική προσέγγιση, που συνδυάζει την τεχνική κατάρτιση με την καλλιέργεια επαγγελματικών και δημιουργικών δεξιοτήτων. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην αξιοποίηση νέων μαγειρικών τεχνικών, την καινοτομία, καθώς και στις εξελίξεις της σύγχρονης κουζίνας.


Έλενα Λαζάρου
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Ειδικός Επιστήμονας

Η Έλενα Λαζάρου είναι εκπαιδεύτρια Μαγειρικών Τεχνών με σημαντική εμπειρία στον τομέα της εστίασης και της εκπαίδευσης. Είναι κάτοχος Ανώτερου Διπλώματος στις Μαγειρικές Τέχνες από το Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο Κύπρου (ΑΞΙΚ), Πτυχίου στη Διεύθυνση Μαγειρικών Τεχνών από το Intercollege Κύπρου, ενώ κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο πρόγραμμα «Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στη βιομηχανία της εστίασης, έχοντας εργαστεί ως Chef σε κορυφαίες ξενοδοχειακές μονάδες της Κύπρου, όπως το Four Seasons Hotel και το City of Dreams Mediterranean. Από το 2023 εργάζεται ως Ειδικός Επιστήμονας στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), στην Ακαδημία Επαγγελμάτων Τουρισμού και Φιλοξενίας, όπου συμμετέχει ενεργά στη διδασκαλία και κατάρτιση φοιτητών στον τομέα της γαστρονομίας. Το εκπαιδευτικό της έργο εστιάζει στη μεταλαμπάδευση γνώσεων και εμπειριών μέσα από μια σύγχρονη διδακτική προσέγγιση, που συνδυάζει την τεχνική κατάρτιση με την καλλιέργεια επαγγελματικών και δημιουργικών δεξιοτήτων. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην αξιοποίηση νέων μαγειρικών τεχνικών, την καινοτομία, καθώς και στις εξελίξεις της σύγχρονης κουζίνας.

Κύπρος
elena.lazarou@cut.ac.cy
25002500

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

  • Ακαδημαϊκό Προσωπικό
  • Διοικητικό Προσωπικό

ΧΑΡΤΕΣ

  • Χάρτης Πανεπιστημίου
  • Χάρτης Πλοήγησης
  • Virtual Tour

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

  • Φοιτητικό Portal (SIS)
  • eLearning (Moodle)
  • CUT Mail (students and staff on Office365)
  • Επανέκδοση Κωδικού (Password Reset)
  • Multi Factor Authentication (MFA)
  • Απομακρυσμένη Πρόσβαση (VPN)
  • cut-radio
  • Intent
  • Europe Direct
  • green@cut
  • Δίκτυο Ενίσχυσης και Ανάπτυξης της Μάθησης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα
  • Ενδοδικτυακή Ηλεκτρονική Σελίδα ΤΕΠΑΚ - Intranet
  • Χρήσιμα videos

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

Αρχ. Κυπριανού 30
3036 Λεμεσός

2500 2500

2500 2750

administration@cut.ac.cy

Copyright © 2025 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

  • Επικοινωνία
  • Σχετικά με τον ιστότοπο
  • Cookie Policy
  • Ψηφιακά αρχεία λογότυπου
  • Επικοινωνία
  • Σχετικά με τον ιστότοπο
  • Cookie Policy
  • Ψηφιακά αρχεία λογότυπου

Copyright © 2025 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι!

Ευχαριστούμε για τα σχόλια σας!
Αρ.Αναφ. 1758130998329



Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, όπως καθορίζεται εδώ.





Απαραίτητα cookies  

Analytics cookies  






Απαραίτητα cookies  

Analytics cookies