Ο Γιώργος Χριστοφόρου είναι ειδικός Επιστήμονας στην Ακαδημία Επαγγελμάτων Τουρισμού και Φιλοξενίας Κύπρου. Το 2010 αποφοίτησε από το Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο Κύπρου με ανώτερο δίπλωμα στις μαγειρικές τέχνες. Είναι κάτοχος πτυχίου Μαγειρικών Τεχνών και μεταπτυχιακού τίτλου στην Διοίκηση Επιχειρήσεων(ΜΒΑ). Από το 2012 εργάζεται στην Τουριστική βιομηχανία αποκτώντας μεγάλη εργασιακή πείρα στον κλάδο της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής.
Ο Γιώργος Χριστοφόρου είναι ειδικός Επιστήμονας στην Ακαδημία Επαγγελμάτων Τουρισμού και Φιλοξενίας Κύπρου. Το 2010 αποφοίτησε από το Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο Κύπρου με ανώτερο δίπλωμα στις μαγειρικές τέχνες. Είναι κάτοχος πτυχίου Μαγειρικών Τεχνών και μεταπτυχιακού τίτλου στην Διοίκηση Επιχειρήσεων(ΜΒΑ). Από το 2012 εργάζεται στην Τουριστική βιομηχανία αποκτώντας μεγάλη εργασιακή πείρα στον κλάδο της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής.