• ΕΛ
  • EN
  • 20 Χρόνια ΤΕΠΑΚ
  • myUni
  • Βιβλιοθήκη
Ακαδημία Επαγγελμάτων Τουρισμού και Φιλοξενίας Κύπρου
  • Φοιτητές/τριες
    • Πληροφορίες φοίτησης
    • Φοιτητική Ζωή
    • Εξεύρεση Διαμονής
    • Αθλητισμός
    • Σταδιοδρομία
    • Στήριξη φοιτητών/τριών
    • Συμβουλευτική και Ανάπτυξη Φοιτητών/τριών
    • Κέντρο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης
    • ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ των φοιτητ(ρι)ών
    • Νέα & Εκδηλώσεις
  • Σπουδές
    • Οι σπουδές στο ΤΕΠΑΚ
    • Υποψήφιοι Φοιτητές/τριες
    • Προπτυχιακά Προγράμματα
    • Περιστασιακή και άλλη φοίτηση
    • Μεταπτυχιακά Προγράμματα Μάστερ
    • Επιτυχημένοι απόφοιτοι
    • Διδακτορικές Σπουδές
    • Εκδόσεις
  • Έρευνα
    • Ευκαιρίες χρηματοδότησης
      • Horizon 2020
      • Erasmus+
      • INTERREG IV
      • ΙΠΕ
    • Διεθνής Συνεργασία
      • Erasmus
      • Γραφείο Διασύνδεσης
      • Europe Direct Λεμεσού
    • Ερευνητικά Κέντρα
    • Χρηματοδοτούμενα Έργα
  • Το Πανεπιστήμιο
    • Γενικές Πληροφορίες
      • Προφίλ Πανεπιστημίου
      • Όραμα, Αποστολή και Αξίες
      • Μήνυμα από τον Πρύτανη
      • Νομοθεσία
      • Στρατηγικός Προγραμματισμός 2023-2030
      • Ετήσιες Εκθέσεις
      • Εκδόσεις
    • Διοίκηση
      • Συμβούλιο
      • Σύγκλητος
      • Πρυτανεία
      • Διοικητικές Υπηρεσίες
    • Σχολές
      • Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος
      • Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας
      • Σχολή Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης
      • Σχολή Επιστημών Υγείας
      • Σχολή Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών
      • Σχολή Μηχανικής και Τεχνολογίας
      • Σχολή Διοίκησης Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρηματικότητας
      • Κέντρο Γλωσσών
    • Οργανωμένες Οντότητες
    • Συντονιστικό Κέντρο EUt+
    • hrs4r
    • Επικοινωνία
    • Εργοδότηση
    • GDPR
  • Απόφοιτοι
  1. Σχολές
  2. Σχολή Διοίκησης Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρηματικότητας
  3. Ακαδημία Επαγγελμάτων Τουρισμού και Φιλοξενίας Κύπρου
  4. Προσωπικό Τμήματος
  5. Μαγειρικές Τέχνες και Τραπεζοκομία - Ειδικοί Επιστήμονες
  6. Γιώργος Χριστοφόρου
  1. Σχολές
  2. Σχολή Διοίκησης Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρηματικότητας
  3. Ακαδημία Επαγγελμάτων Τουρισμού και Φιλοξενίας Κύπρου
  4. Προσωπικό Τμήματος
  5. Μαγειρικές Τέχνες και Τραπεζοκομία - Ειδικοί Επιστήμονες
  6. Γιώργος Χριστοφόρου

Γιώργος Χριστοφόρου

Γιώργος Χριστοφόρου

Ειδικός Επιστήμονας

Ακαδημια Επαγγελματων Τουρισμου και Φιλοξενιασ Κυπρου

george.christoforou@cut.ac.cy

25002500



Ο Γιώργος Χριστοφόρου είναι εκπαιδευτής Μαγειρικών Τεχνών και Ζαχαροπλαστικής με πολυετή εμπειρία στον τομέα της εστίασης. Έχει σπουδάσει Μαγειρικές Τέχνες στο Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο Κύπρου, συνέχισε με Πτυχίο στη Διοίκηση Μαγειρικών Τεχνών στο American College Λευκωσίας, και ολοκλήρωσε Μεταπτυχιακό (MBA) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο European University Cyprus. Ασχολείται με τον χώρο της επισιτιστικής βιομηχανίας από το 2008, αρχικά ως Chef Ζαχαροπλαστικής σε πολυτελή ξενοδοχεία και αργότερα ως Υπεύθυνος Παραγωγής σε σύγχρονη γραμμή παραγωγής ζαχαροπλαστείου. Εξειδικεύεται στη σύγχρονη ζαχαροπλαστική και σε δημιουργικές τεχνικές παρουσίασης. Από το 2023 διδάσκει στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), στην Ακαδημία Επαγγελμάτων Τουρισμού και Φιλοξενίας, όπου παραδίδει [...]θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα με έμφαση στη ζαχαροπλαστική, την αρτοποιία και τις σύγχρονες τάσεις του κλάδου. Η διδασκαλία του βασίζεται στην ανάπτυξη δημιουργικής σκέψης, στη σύνδεση της παράδοσης με τις σύγχρονες τεχνικές της ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας, με στόχο την ενδυνάμωση των επαγγελματικών δεξιοτήτων των φοιτητών.


Γιώργος Χριστοφόρου
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Ειδικός Επιστήμονας

Ο Γιώργος Χριστοφόρου είναι εκπαιδευτής Μαγειρικών Τεχνών και Ζαχαροπλαστικής με πολυετή εμπειρία στον τομέα της εστίασης. Έχει σπουδάσει Μαγειρικές Τέχνες στο Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο Κύπρου, συνέχισε με Πτυχίο στη Διοίκηση Μαγειρικών Τεχνών στο American College Λευκωσίας, και ολοκλήρωσε Μεταπτυχιακό (MBA) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο European University Cyprus. Ασχολείται με τον χώρο της επισιτιστικής βιομηχανίας από το 2008, αρχικά ως Chef Ζαχαροπλαστικής σε πολυτελή ξενοδοχεία και αργότερα ως Υπεύθυνος Παραγωγής σε σύγχρονη γραμμή παραγωγής ζαχαροπλαστείου. Εξειδικεύεται στη σύγχρονη ζαχαροπλαστική και σε δημιουργικές τεχνικές παρουσίασης. Από το 2023 διδάσκει στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), στην Ακαδημία Επαγγελμάτων Τουρισμού και Φιλοξενίας, όπου παραδίδει θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα με έμφαση στη ζαχαροπλαστική, την αρτοποιία και τις σύγχρονες τάσεις του κλάδου. Η διδασκαλία του βασίζεται στην ανάπτυξη δημιουργικής σκέψης, στη σύνδεση της παράδοσης με τις σύγχρονες τεχνικές της ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας, με στόχο την ενδυνάμωση των επαγγελματικών δεξιοτήτων των φοιτητών.

Κύπρος
george.christoforou@cut.ac.cy
25002500

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

  • Ακαδημαϊκό Προσωπικό
  • Διοικητικό Προσωπικό

ΧΑΡΤΕΣ

  • Χάρτης Πανεπιστημίου
  • Χάρτης Πλοήγησης
  • Virtual Tour

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

  • Φοιτητικό Portal (SIS)
  • eLearning (Moodle)
  • CUT Mail (students and staff on Office365)
  • Επανέκδοση Κωδικού (Password Reset)
  • Multi Factor Authentication (MFA)
  • Απομακρυσμένη Πρόσβαση (VPN)
  • cut-radio
  • Intent
  • Europe Direct
  • green@cut
  • Δίκτυο Ενίσχυσης και Ανάπτυξης της Μάθησης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα
  • Ενδοδικτυακή Ηλεκτρονική Σελίδα ΤΕΠΑΚ - Intranet
  • Χρήσιμα videos

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

Αρχ. Κυπριανού 30
3036 Λεμεσός

2500 2500

2500 2750

administration@cut.ac.cy

Copyright © 2025 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

  • Επικοινωνία
  • Σχετικά με τον ιστότοπο
  • Cookie Policy
  • Ψηφιακά αρχεία λογότυπου
  • Επικοινωνία
  • Σχετικά με τον ιστότοπο
  • Cookie Policy
  • Ψηφιακά αρχεία λογότυπου

Copyright © 2025 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι!

Ευχαριστούμε για τα σχόλια σας!
Αρ.Αναφ. 1758130881761



Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, όπως καθορίζεται εδώ.





Απαραίτητα cookies  

Analytics cookies  






Απαραίτητα cookies  

Analytics cookies