• ΕΛ
  • EN
  • 20 Χρόνια ΤΕΠΑΚ
  • myUni
  • Βιβλιοθήκη
Ακαδημία Επαγγελμάτων Τουρισμού και Φιλοξενίας Κύπρου
  • Φοιτητές/τριες
    • Πληροφορίες φοίτησης
    • Φοιτητική Ζωή
    • Εξεύρεση Διαμονής
    • Αθλητισμός
    • Σταδιοδρομία
    • Στήριξη φοιτητών/τριών
    • Συμβουλευτική και Ανάπτυξη Φοιτητών/τριών
    • Κέντρο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης
    • ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ των φοιτητ(ρι)ών
    • Νέα & Εκδηλώσεις
  • Σπουδές
    • Οι σπουδές στο ΤΕΠΑΚ
    • Υποψήφιοι Φοιτητές/τριες
    • Προπτυχιακά Προγράμματα
    • Περιστασιακή και άλλη φοίτηση
    • Μεταπτυχιακά Προγράμματα Μάστερ
    • Επιτυχημένοι απόφοιτοι
    • Διδακτορικές Σπουδές
    • Εκδόσεις
  • Έρευνα
    • Ευκαιρίες χρηματοδότησης
      • Horizon 2020
      • Erasmus+
      • INTERREG IV
      • ΙΠΕ
    • Διεθνής Συνεργασία
      • Erasmus
      • Γραφείο Διασύνδεσης
      • Europe Direct Λεμεσού
    • Ερευνητικά Κέντρα
    • Χρηματοδοτούμενα Έργα
  • Το Πανεπιστήμιο
    • Γενικές Πληροφορίες
      • Προφίλ Πανεπιστημίου
      • Όραμα, Αποστολή και Αξίες
      • Μήνυμα από τον Πρύτανη
      • Νομοθεσία
      • Στρατηγικός Προγραμματισμός 2023-2030
      • Ετήσιες Εκθέσεις
      • Εκδόσεις
    • Διοίκηση
      • Συμβούλιο
      • Σύγκλητος
      • Πρυτανεία
      • Διοικητικές Υπηρεσίες
    • Σχολές
      • Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος
      • Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας
      • Σχολή Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης
      • Σχολή Επιστημών Υγείας
      • Σχολή Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών
      • Σχολή Μηχανικής και Τεχνολογίας
      • Σχολή Διοίκησης Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρηματικότητας
      • Κέντρο Γλωσσών
    • Οργανωμένες Οντότητες
    • Συντονιστικό Κέντρο EUt+
    • hrs4r
    • Επικοινωνία
    • Εργοδότηση
    • GDPR
  • Απόφοιτοι
  1. Σχολές
  2. Σχολή Διοίκησης Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρηματικότητας
  3. Ακαδημία Επαγγελμάτων Τουρισμού και Φιλοξενίας Κύπρου
  4. Προσωπικό Τμήματος
  5. Μαγειρικές Τέχνες και Τραπεζοκομία - Ειδικοί Επιστήμονες
  6. Νεόφυτος Χατζηλύρας
  1. Σχολές
  2. Σχολή Διοίκησης Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρηματικότητας
  3. Ακαδημία Επαγγελμάτων Τουρισμού και Φιλοξενίας Κύπρου
  4. Προσωπικό Τμήματος
  5. Μαγειρικές Τέχνες και Τραπεζοκομία - Ειδικοί Επιστήμονες
  6. Νεόφυτος Χατζηλύρας

Νεόφυτος Χατζηλύρας

Νεόφυτος Χατζηλύρας

Ειδικός Επιστήμονας

Ακαδημια Επαγγελματων Τουρισμου και Φιλοξενιασ Κυπρου

neofytos.chatzilyras@cut.ac.cy

25002500



Ο Νεοφύτος Χατζηλυράς είναι Εκπαιδευτής Γαστρονομικών Τεχνών στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου από το 2022. Στο πλαίσιο της διδακτικής του δραστηριότητας έχει αναλάβει τη διδασκαλία μαθημάτων που συνδυάζουν τη θεωρητική κατάρτιση με την πρακτική εφαρμογή των μαγειρικών τεχνικών, εστιάζοντας στη βιωματική μάθηση και στην επαγγελματική ανάπτυξη των φοιτητών. Διαθέτει Πτυχίο Γαστρονομικών Τεχνών και Ανώτερο Δίπλωμα Μαγειρικής Τέχνης, ενώ παρακολουθεί μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της Επιχειρηματικότητας και Διοίκησης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων. Έχει επίσης ολοκληρώσει πληθώρα επαγγελματικών σεμιναρίων σε θέματα αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής, ασφάλειας τροφίμων και εκπαίδευσης ενηλίκων. Παράλληλα με το διδακτικό του έργο, διαθέτει πολυετή εμπειρία σε θέσεις ευθύνης στον επισιτιστικό τομέα, όπου έχει [...]συμβάλει στη διαχείριση παραγωγής, στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και στην εφαρμογή συστημάτων διασφάλισης ποιότητας. Είναι πιστοποιημένος Εκπαιδευτής από την ΑνΑΔ και έχει συμμετάσχει σε ομάδες βελτίωσης ποιότητας και ISO. Το ακαδημαϊκό και επαγγελματικό του έργο εστιάζει στη διαρκή εξέλιξη της γαστρονομικής εκπαίδευσης, με στόχο τη γεφύρωση της θεωρίας με τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.


Νεόφυτος Χατζηλύρας
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Ειδικός Επιστήμονας

Ο Νεοφύτος Χατζηλυράς είναι Εκπαιδευτής Γαστρονομικών Τεχνών στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου από το 2022. Στο πλαίσιο της διδακτικής του δραστηριότητας έχει αναλάβει τη διδασκαλία μαθημάτων που συνδυάζουν τη θεωρητική κατάρτιση με την πρακτική εφαρμογή των μαγειρικών τεχνικών, εστιάζοντας στη βιωματική μάθηση και στην επαγγελματική ανάπτυξη των φοιτητών. Διαθέτει Πτυχίο Γαστρονομικών Τεχνών και Ανώτερο Δίπλωμα Μαγειρικής Τέχνης, ενώ παρακολουθεί μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της Επιχειρηματικότητας και Διοίκησης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων. Έχει επίσης ολοκληρώσει πληθώρα επαγγελματικών σεμιναρίων σε θέματα αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής, ασφάλειας τροφίμων και εκπαίδευσης ενηλίκων. Παράλληλα με το διδακτικό του έργο, διαθέτει πολυετή εμπειρία σε θέσεις ευθύνης στον επισιτιστικό τομέα, όπου έχει συμβάλει στη διαχείριση παραγωγής, στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και στην εφαρμογή συστημάτων διασφάλισης ποιότητας. Είναι πιστοποιημένος Εκπαιδευτής από την ΑνΑΔ και έχει συμμετάσχει σε ομάδες βελτίωσης ποιότητας και ISO. Το ακαδημαϊκό και επαγγελματικό του έργο εστιάζει στη διαρκή εξέλιξη της γαστρονομικής εκπαίδευσης, με στόχο τη γεφύρωση της θεωρίας με τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.

Κύπρος
neofytos.chatzilyras@cut.ac.cy
25002500

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

  • Ακαδημαϊκό Προσωπικό
  • Διοικητικό Προσωπικό

ΧΑΡΤΕΣ

  • Χάρτης Πανεπιστημίου
  • Χάρτης Πλοήγησης
  • Virtual Tour

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

  • Φοιτητικό Portal (SIS)
  • eLearning (Moodle)
  • CUT Mail (students and staff on Office365)
  • Επανέκδοση Κωδικού (Password Reset)
  • Multi Factor Authentication (MFA)
  • Απομακρυσμένη Πρόσβαση (VPN)
  • cut-radio
  • Intent
  • Europe Direct
  • green@cut
  • Δίκτυο Ενίσχυσης και Ανάπτυξης της Μάθησης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα
  • Ενδοδικτυακή Ηλεκτρονική Σελίδα ΤΕΠΑΚ - Intranet
  • Χρήσιμα videos

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

Αρχ. Κυπριανού 30
3036 Λεμεσός

2500 2500

2500 2750

administration@cut.ac.cy

Copyright © 2025 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

  • Επικοινωνία
  • Σχετικά με τον ιστότοπο
  • Cookie Policy
  • Ψηφιακά αρχεία λογότυπου
  • Επικοινωνία
  • Σχετικά με τον ιστότοπο
  • Cookie Policy
  • Ψηφιακά αρχεία λογότυπου

Copyright © 2025 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι!

Ευχαριστούμε για τα σχόλια σας!
Αρ.Αναφ. 1758131415287



Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, όπως καθορίζεται εδώ.





Απαραίτητα cookies  

Analytics cookies  






Απαραίτητα cookies  

Analytics cookies