Ο Βλαδίμηρος Βλαδιμήρου είναι Ειδικός Επιστήμονας στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) και επαγγελματίας στον χώρο των Μαγειρικών Τεχνών, με πολυετή εμπειρία τόσο στη διδασκαλία όσο και στην πρακτική εφαρμογή της γαστρονομίας. Είναι κάτοχος Διπλώματος στις Μαγειρικές Τέχνες από το Ανώτερο Ξενοδοχειακό Ινστιτούτο Κύπρου, Πτυχίου στη Διαχείριση Μαγειρικών Τεχνών (Culinary Arts Management) από το University College Birmingham, καθώς και Μεταπτυχιακού Τίτλου στη Διοίκηση Εκπαίδευσης (Education in Management) από το Larnaca College. Διαθέτει πληθώρα διεθνώς αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων στον τομέα της γαστρονομίας και έχει εργαστεί ως Chef σε επιχειρήσεις εστίασης και ξενοδοχειακές μονάδες στην Κύπρο, αποκτώντας ουσιαστική εμπειρία στον χώρο. Οι δεξιότητές του
[...]επικεντρώνονται στην ενσωμάτωση σύγχρονων τεχνικών μαγειρικής, την επαγγελματική κατάρτιση και την καινοτομία, συνδυάζοντας την παράδοση με τη νεωτερικότητα. Η ερευνητική του δραστηριότητα εστιάζει στην εκπαιδευτική διαδικασία στον τομέα των Μαγειρικών Τεχνών, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον ρόλο της τεχνολογίας στην εκπαιδευτική πρακτική.