• ΕΛ
  • EN
  • 20 Χρόνια ΤΕΠΑΚ
  • myUni
  • Βιβλιοθήκη
Ακαδημία Επαγγελμάτων Τουρισμού και Φιλοξενίας Κύπρου
  • Φοιτητές/τριες
    • Πληροφορίες φοίτησης
    • Φοιτητική Ζωή
    • Εξεύρεση Διαμονής
    • Αθλητισμός
    • Σταδιοδρομία
    • Στήριξη φοιτητών/τριών
    • Συμβουλευτική και Ανάπτυξη Φοιτητών/τριών
    • Κέντρο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης
    • ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ των φοιτητ(ρι)ών
    • Νέα & Εκδηλώσεις
  • Σπουδές
    • Οι σπουδές στο ΤΕΠΑΚ
    • Υποψήφιοι Φοιτητές/τριες
    • Προπτυχιακά Προγράμματα
    • Περιστασιακή και άλλη φοίτηση
    • Μεταπτυχιακά Προγράμματα Μάστερ
    • Επιτυχημένοι απόφοιτοι
    • Διδακτορικές Σπουδές
    • Εκδόσεις
  • Έρευνα
    • Ευκαιρίες χρηματοδότησης
      • Horizon 2020
      • Erasmus+
      • INTERREG IV
      • ΙΠΕ
    • Διεθνής Συνεργασία
      • Erasmus
      • Γραφείο Διασύνδεσης
      • Europe Direct Λεμεσού
    • Ερευνητικά Κέντρα
    • Χρηματοδοτούμενα Έργα
  • Το Πανεπιστήμιο
    • Γενικές Πληροφορίες
      • Προφίλ Πανεπιστημίου
      • Όραμα, Αποστολή και Αξίες
      • Μήνυμα από τον Πρύτανη
      • Νομοθεσία
      • Στρατηγικός Προγραμματισμός 2023-2030
      • Ετήσιες Εκθέσεις
      • Εκδόσεις
    • Διοίκηση
      • Συμβούλιο
      • Σύγκλητος
      • Πρυτανεία
      • Διοικητικές Υπηρεσίες
    • Σχολές
      • Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος
      • Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας
      • Σχολή Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης
      • Σχολή Επιστημών Υγείας
      • Σχολή Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών
      • Σχολή Μηχανικής και Τεχνολογίας
      • Σχολή Διοίκησης Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρηματικότητας
      • Κέντρο Γλωσσών
    • Οργανωμένες Οντότητες
    • Συντονιστικό Κέντρο EUt+
    • hrs4r
    • Επικοινωνία
    • Εργοδότηση
    • GDPR
  • Απόφοιτοι
  1. Σχολές
  2. Σχολή Διοίκησης Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρηματικότητας
  3. Ακαδημία Επαγγελμάτων Τουρισμού και Φιλοξενίας Κύπρου
  4. Προσωπικό Τμήματος
  5. Μαγειρικές Τέχνες και Τραπεζοκομία - Ειδικοί Επιστήμονες
  6. Δημήτρης Δημητρίου
  1. Σχολές
  2. Σχολή Διοίκησης Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρηματικότητας
  3. Ακαδημία Επαγγελμάτων Τουρισμού και Φιλοξενίας Κύπρου
  4. Προσωπικό Τμήματος
  5. Μαγειρικές Τέχνες και Τραπεζοκομία - Ειδικοί Επιστήμονες
  6. Δημήτρης Δημητρίου

Δημήτρης Δημητρίου

Δημήτρης Δημητρίου

Ειδικός Επιστήμονας

Ακαδημια Επαγγελματων Τουρισμου και Φιλοξενιασ Κυπρου

demetris.a.demetriou@cut.ac.cy

25002500



Ο Δημήτρης Δημητρίου είναι εκπαιδευτής και επαγγελματίας στον χώρο των Μαγειρικών Τεχνών με πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία και την πρακτική εφαρμογή της γαστρονομίας. Είναι κάτοχος Πτυχίου Διεύθυνσης Επισιτιστικών Επιχειρήσεων και Μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Το έργο του επικεντρώνεται ως Σεφ και εκπαιδευτής μαγειρικών τεχνών στην πρώην μαγειρική σχολή ΑΞΙΚ. Ζει και εργάζεται στην επαρχία Λάρνακας και ελεύθερης Αμμοχώστου. Έπειτα από πολυετή εμπειρία, μεράκι και αγάπη στην μαγειρική το 2020 απέκτησε την θέση του Σεφ σε Ξενοδοχείο **** και από το 2021 διδάσκει Μαγειρικές Τέχνες στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Ακαδημία Επαγγελμάτων Τουρισμού και Φιλοξενίας Κύπρου).Οι εκπαιδευτικές του μέθοδοι στηρίζονται [...]στη βιωσιμότητα, στην πρωτοτυπία, και στις σύγχρονες τεχνικές μαγειρικής. Ως Chef εστιάζει στη μεσογειακή, διεθνής μαγειρική, τη βιωσιμότητα και την προώθηση της παραδοσιακής γαστρονομίας της Κύπρου.


Δημήτρης Δημητρίου
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Ειδικός Επιστήμονας

Ο Δημήτρης Δημητρίου είναι εκπαιδευτής και επαγγελματίας στον χώρο των Μαγειρικών Τεχνών με πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία και την πρακτική εφαρμογή της γαστρονομίας. Είναι κάτοχος Πτυχίου Διεύθυνσης Επισιτιστικών Επιχειρήσεων και Μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Το έργο του επικεντρώνεται ως Σεφ και εκπαιδευτής μαγειρικών τεχνών στην πρώην μαγειρική σχολή ΑΞΙΚ. Ζει και εργάζεται στην επαρχία Λάρνακας και ελεύθερης Αμμοχώστου. Έπειτα από πολυετή εμπειρία, μεράκι και αγάπη στην μαγειρική το 2020 απέκτησε την θέση του Σεφ σε Ξενοδοχείο **** και από το 2021 διδάσκει Μαγειρικές Τέχνες στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (Ακαδημία Επαγγελμάτων Τουρισμού και Φιλοξενίας Κύπρου).Οι εκπαιδευτικές  του μέθοδοι στηρίζονται στη βιωσιμότητα,  στην πρωτοτυπία, και στις σύγχρονες τεχνικές μαγειρικής. Ως Chef εστιάζει στη μεσογειακή, διεθνής μαγειρική, τη βιωσιμότητα και την προώθηση της παραδοσιακής γαστρονομίας της Κύπρου.

Κύπρος
demetris.a.demetriou@cut.ac.cy
25002500

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

  • Ακαδημαϊκό Προσωπικό
  • Διοικητικό Προσωπικό

ΧΑΡΤΕΣ

  • Χάρτης Πανεπιστημίου
  • Χάρτης Πλοήγησης
  • Virtual Tour

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

  • Φοιτητικό Portal (SIS)
  • eLearning (Moodle)
  • CUT Mail (students and staff on Office365)
  • Επανέκδοση Κωδικού (Password Reset)
  • Multi Factor Authentication (MFA)
  • Απομακρυσμένη Πρόσβαση (VPN)
  • cut-radio
  • Intent
  • Europe Direct
  • green@cut
  • Δίκτυο Ενίσχυσης και Ανάπτυξης της Μάθησης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα
  • Ενδοδικτυακή Ηλεκτρονική Σελίδα ΤΕΠΑΚ - Intranet
  • Χρήσιμα videos

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

Αρχ. Κυπριανού 30
3036 Λεμεσός

2500 2500

2500 2750

administration@cut.ac.cy

Copyright © 2025 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

  • Επικοινωνία
  • Σχετικά με τον ιστότοπο
  • Cookie Policy
  • Ψηφιακά αρχεία λογότυπου
  • Επικοινωνία
  • Σχετικά με τον ιστότοπο
  • Cookie Policy
  • Ψηφιακά αρχεία λογότυπου

Copyright © 2025 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι!

Ευχαριστούμε για τα σχόλια σας!
Αρ.Αναφ. 1758131361322



Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, όπως καθορίζεται εδώ.





Απαραίτητα cookies  

Analytics cookies  






Απαραίτητα cookies  

Analytics cookies