Ο Δημήτρης Δημητρίου ανήκει στο ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό στο τομέα μαγειρικών τεχνών. Οποίος είναι απόφοιτος του ΚΕΣ College της επαρχίας Λευκωσίας με ΒΑ Διεύθυνση Επισιτιστικών Επιχειρήσεων και ΜΒΑ από Larnaka College της επαρχίας Λάρνακας . Προσωπικός στόχος η συνεχής προσφορά και μετάδοση των μυστικόν της τέχνης αυτής σε ανθρώπους που επιθυμούν να εργαστούν στο χώρο, να εξελιχθούν και πάνω από όλα να πέτυχουν τους στόχους τους. Το έργο του επικεντρώνεται ως Σεφ και εκπαιδευτής μαγειρικών τεχνών στην πρώην μαγειρική σχολή ΑΞΙΚ με έδρα την Λευκωσία. Ζει και εργάζεται στην επαρχεία Λάρνακας και ελεύθερης Αμμοχώστου. Έπειτα από πολυετής εμπειρία, μεράκι και
[...]αγάπη στην μαγειρική το 2020 απόκτησε την θέση του Σεφ σε Ξενοδοχείο **** και από το 2021 διδάσκει Μαγειρικές Τέχνες στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου.