• ΕΛ
  • EN
  • 20 Χρόνια ΤΕΠΑΚ
  • myUni
  • Βιβλιοθήκη
Ακαδημία Επαγγελμάτων Τουρισμού και Φιλοξενίας Κύπρου
  • Φοιτητές/τριες
    • Πληροφορίες φοίτησης
    • Φοιτητική Ζωή
    • Εξεύρεση Διαμονής
    • Αθλητισμός
    • Σταδιοδρομία
    • Στήριξη φοιτητών/τριών
    • Συμβουλευτική και Ανάπτυξη Φοιτητών/τριών
    • Κέντρο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης
    • ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ των φοιτητ(ρι)ών
    • Νέα & Εκδηλώσεις
  • Σπουδές
    • Οι σπουδές στο ΤΕΠΑΚ
    • Υποψήφιοι Φοιτητές/τριες
    • Προπτυχιακά Προγράμματα
    • Περιστασιακή και άλλη φοίτηση
    • Μεταπτυχιακά Προγράμματα Μάστερ
    • Επιτυχημένοι απόφοιτοι
    • Διδακτορικές Σπουδές
    • Εκδόσεις
  • Έρευνα
    • Ευκαιρίες χρηματοδότησης
      • Horizon 2020
      • Erasmus+
      • INTERREG IV
      • ΙΠΕ
    • Διεθνής Συνεργασία
      • Erasmus
      • Γραφείο Διασύνδεσης
      • Europe Direct Λεμεσού
    • Ερευνητικά Κέντρα
    • Χρηματοδοτούμενα Έργα
  • Το Πανεπιστήμιο
    • Γενικές Πληροφορίες
      • Προφίλ Πανεπιστημίου
      • Όραμα, Αποστολή και Αξίες
      • Μήνυμα από τον Πρύτανη
      • Νομοθεσία
      • Στρατηγικός Προγραμματισμός 2023-2030
      • Ετήσιες Εκθέσεις
      • Εκδόσεις
    • Διοίκηση
      • Συμβούλιο
      • Σύγκλητος
      • Πρυτανεία
      • Διοικητικές Υπηρεσίες
    • Σχολές
      • Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος
      • Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας
      • Σχολή Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης
      • Σχολή Επιστημών Υγείας
      • Σχολή Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών
      • Σχολή Μηχανικής και Τεχνολογίας
      • Σχολή Διοίκησης Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρηματικότητας
      • Κέντρο Γλωσσών
    • Οργανωμένες Οντότητες
    • hrs4r
    • Επικοινωνία
    • Εργοδότηση
    • GDPR
  • Απόφοιτοι
  1. Σχολές
  2. Σχολή Διοίκησης Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρηματικότητας
  3. Ακαδημία Επαγγελμάτων Τουρισμού και Φιλοξενίας Κύπρου
  4. Προσωπικό Τμήματος
  5. Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό
  6. Μαργαρίτης Αντωνιάδης
  1. Σχολές
  2. Σχολή Διοίκησης Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρηματικότητας
  3. Ακαδημία Επαγγελμάτων Τουρισμού και Φιλοξενίας Κύπρου
  4. Προσωπικό Τμήματος
  5. Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό
  6. Μαργαρίτης Αντωνιάδης

Μαργαρίτης Αντωνιάδης

Μαργαρίτης Αντωνιάδης

Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό

Ακαδημια Επαγγελματων Τουρισμου και Φιλοξενιασ Κυπρου

m.antoniades@cut.ac.cy

25002500



Margaritis Antoniades is currently a member of the Special Teaching Staff (09/22 – today), at the Department of Hotel and Tourism Management, Academy of Hospitality and Tourism Professions (HHIC) of the Cyprus University of Technology. Mr. Antoniades holds a Bachelor (B.Sc.) in Hospitality Administration, obtained from Florida State University and a Master in Business Administration with specialization in Public Administration obtained from the Mediterranean Institute of Management in Nicosia.

For the period between September 2005 – August 2022 holded the position of Hospitality Instructor at the Higher Hotel Institute of Cyprus. His responsibilities included the teaching of courses in [...]both programs of studies at the Institute – in Hotel and Tourism Management and Culinary Arts Programs – such as Food and Beverage Management, Kitchen Management, Menu Planning, Food and Beverage Controls & Systems, Hospitality and Professionalism and other related courses. Other duties included the coordination of the committee of external lecturers and the coordination of the Core Learning committee of the Institute. He was also a member of the committee for the coordination, monitoring and evaluation of the practical training of the students in the Hotel, Food and Tourism Industry, participated in Final Year Project evaluation committees and was a member of the Institute’s food and beverage control committee.

Mr. Antoniades holds an extensive experience in Hotel Management since he has worked in the hospitality industry of Cyprus for eighteen years (03/1987 – 08/2005), holding at first supervisory and later management positions. His duties included the smooth operation of all hotel departments, the recruitment, hiring and training of staff and even monitoring their performance with emphasis on the management of the food and beverage department, having an ongoing focus on profitability and growth of that department.


Μαργαρίτης Αντωνιάδης
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό

Margaritis Antoniades is currently a member of the Special Teaching Staff (09/22 – today), at the Department of Hotel and Tourism Management, Academy of Hospitality and Tourism Professions (HHIC) of the Cyprus University of Technology. Mr. Antoniades holds a Bachelor (B.Sc.) in Hospitality Administration, obtained from Florida State University and a Master in Business Administration with specialization in Public Administration obtained from the Mediterranean Institute of Management in Nicosia.

For the period between September 2005 – August 2022 holded the position of Hospitality Instructor at the Higher Hotel Institute of Cyprus. His responsibilities included the teaching of courses in both programs of studies at the Institute – in Hotel and Tourism Management and Culinary Arts Programs – such as Food and Beverage Management, Kitchen Management, Menu Planning, Food and Beverage Controls & Systems, Hospitality and Professionalism and other related courses. Other duties included the coordination of the committee of external lecturers and the coordination of the Core Learning committee of the Institute. He was also a member of the committee for the coordination, monitoring and evaluation of the practical training of the students in the Hotel, Food and Tourism Industry, participated in Final Year Project evaluation committees and was a member of the Institute’s food and beverage control committee.

Mr. Antoniades holds an extensive experience in Hotel Management since he has worked in the hospitality industry of Cyprus for eighteen years (03/1987 – 08/2005), holding at first supervisory and later management positions. His duties included the smooth operation of all hotel departments, the recruitment, hiring and training of staff and even monitoring their performance with emphasis on the management of the food and beverage department, having an ongoing focus on profitability and growth of that department.

Κύπρος
m.antoniades@cut.ac.cy
25002500

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

  • Ακαδημαϊκό Προσωπικό
  • Διοικητικό Προσωπικό

ΧΑΡΤΕΣ

  • Χάρτης Πανεπιστημίου
  • Χάρτης Πλοήγησης
  • Virtual Tour

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

  • Φοιτητικό Portal (SIS)
  • eLearning (Moodle)
  • CUT Mail (students and staff on Office365)
  • Επανέκδοση Κωδικού (Password Reset)
  • Multi Factor Authentication (MFA)
  • Απομακρυσμένη Πρόσβαση (VPN)
  • cut-radio
  • Intent
  • Europe Direct
  • green@cut
  • Δίκτυο Ενίσχυσης και Ανάπτυξης της Μάθησης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα
  • Ενδοδικτυακή Ηλεκτρονική Σελίδα ΤΕΠΑΚ - Intranet
  • Χρήσιμα videos

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

Αρχ. Κυπριανού 30
3036 Λεμεσός

2500 2500

2500 2750

administration@cut.ac.cy

Copyright © 2025 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

  • Επικοινωνία
  • Σχετικά με τον ιστότοπο
  • Cookie Policy
  • Ψηφιακά αρχεία λογότυπου
  • Επικοινωνία
  • Σχετικά με τον ιστότοπο
  • Cookie Policy
  • Ψηφιακά αρχεία λογότυπου

Copyright © 2025 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι!

Ευχαριστούμε για τα σχόλια σας!
Αρ.Αναφ. 1748734680049



Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, όπως καθορίζεται εδώ.





Απαραίτητα cookies  

Analytics cookies  






Απαραίτητα cookies  

Analytics cookies