Συμμετοχή του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου στο «e-Food Science»


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η δεύτερη συνάντηση των συντελεστών του έργου «e-Food Science» που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα ERASMUS+, στις 27-30 Ιουλίου 2016 στην Λίμνη Πλαστήρα, Καρδίτσα.

To «e-Food Science» έχει θέσει ως στόχο τον σχεδιασμό και την δημιουργία μιας online πλατφόρμας με εκπαιδευτικό υλικό για την Επιστήμη Τροφίμων καλύπτοντας θέματα όπως Λειτουργικά Τρόφιμα, Βιολογικά Τρόφιμα, Ασφάλεια Τροφίμων/Νομοθεσίες, Nanofoods και Επιχειρηματικότητα.

Στο έργο συμμετέχουν οι ακόλουθοι φορείς: T.E.I Θεσσαλίας, Τ.Ε.Ι Αθηνών, ΤΕΠΑΚ, University of Leon, Catholic University of Porto, Αναπτυξιακή Εταιρεία Καρδίτσας και η εταιρεία Systserv.

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου συμμετέχει με τον Επίκουρο Καθηγητή Φ. Παπαδήμα από το τμήμα Γεωπονικών Επιστημών Βιοτεχνολογίας και Επιστήμης Τροφίμων.

Το «e-Food Science» αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Αύγουστο του 2017.

Πρόσφατα άρθρα

‘Πράσινο’ φως για έργο μεταξύ ΤΕΠΑΚ, ΙΤΜΟ Aγίας Πετρούπολης και Δήμου Λεμεσού

‘Πράσινο’ φως για έργο μεταξύ ΤΕΠΑΚ, ΙΤΜΟ Aγίας Πετρούπολης και Δήμου Λεμεσού

Τρία Βραβεία στα Environmental Awards και HR Awards 2016 για το Τεχνολογικό
Οι διακρίσεις συνεχίζονται

Τρία Βραβεία στα Environmental Awards και HR Awards 2016 για το Τεχνολογικό
Οι διακρίσεις συνεχίζονται

Εδώ φοιτούμε. Στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Πανεπιστήμιο της καρδιάς μας!

Εδώ φοιτούμε. Στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Πανεπιστήμιο της καρδιάς μας!

Εδώ φοιτούμε. Στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Πανεπιστήμιο της καρδιάς μας!

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η δεύτερη συνάντηση των συντελεστών του έργου «e-Food Science» που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα ERASMUS+, στις 27-30 Ιουλίου 2016 στην Λίμνη Πλαστήρα, Καρδίτσα.

To «e-Food Science» έχει θέσει ως στόχο τον σχεδιασμό και την δημιουργία μιας online πλατφόρμας με εκπαιδευτικό υλικό για την Επιστήμη Τροφίμων καλύπτοντας θέματα όπως Λειτουργικά Τρόφιμα, Βιολογικά Τρόφιμα, Ασφάλεια Τροφίμων/Νομοθεσίες, Nanofoods και Επιχειρηματικότητα.

Στο έργο συμμετέχουν οι ακόλουθοι φορείς: T.E.I Θεσσαλίας, Τ.Ε.Ι Αθηνών, ΤΕΠΑΚ, University of Leon, Catholic University of Porto, Αναπτυξιακή Εταιρεία Καρδίτσας και η εταιρεία Systserv.

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου συμμετέχει με τον Επίκουρο Καθηγητή Φ. Παπαδήμα από το τμήμα Γεωπονικών Επιστημών Βιοτεχνολογίας και Επιστήμης Τροφίμων.

Το «e-Food Science» αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Αύγουστο του 2017.