Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η δεύτερη συνάντηση των συντελεστών του έργου «e-Food Science» που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα ERASMUS+, στις 27-30 Ιουλίου 2016 στην Λίμνη Πλαστήρα, Καρδίτσα.
To «e-Food Science» έχει θέσει ως στόχο τον σχεδιασμό και την δημιουργία μιας online πλατφόρμας με εκπαιδευτικό υλικό για την Επιστήμη Τροφίμων καλύπτοντας θέματα όπως Λειτουργικά Τρόφιμα, Βιολογικά Τρόφιμα, Ασφάλεια Τροφίμων/Νομοθεσίες, Nanofoods και Επιχειρηματικότητα.
Στο έργο συμμετέχουν οι ακόλουθοι φορείς: T.E.I Θεσσαλίας, Τ.Ε.Ι Αθηνών, ΤΕΠΑΚ, University of Leon, Catholic University of Porto, Αναπτυξιακή Εταιρεία Καρδίτσας και η εταιρεία Systserv.
Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου συμμετέχει με τον Επίκουρο Καθηγητή Φ. Παπαδήμα από το τμήμα Γεωπονικών Επιστημών Βιοτεχνολογίας και Επιστήμης Τροφίμων.
Το «e-Food Science» αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Αύγουστο του 2017.
Εδώ φοιτούμε. Στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Πανεπιστήμιο της καρδιάς μας!
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η δεύτερη συνάντηση των συντελεστών του έργου «e-Food Science» που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα ERASMUS+, στις 27-30 Ιουλίου 2016 στην Λίμνη Πλαστήρα, Καρδίτσα.
To «e-Food Science» έχει θέσει ως στόχο τον σχεδιασμό και την δημιουργία μιας online πλατφόρμας με εκπαιδευτικό υλικό για την Επιστήμη Τροφίμων καλύπτοντας θέματα όπως Λειτουργικά Τρόφιμα, Βιολογικά Τρόφιμα, Ασφάλεια Τροφίμων/Νομοθεσίες, Nanofoods και Επιχειρηματικότητα.
Στο έργο συμμετέχουν οι ακόλουθοι φορείς: T.E.I Θεσσαλίας, Τ.Ε.Ι Αθηνών, ΤΕΠΑΚ, University of Leon, Catholic University of Porto, Αναπτυξιακή Εταιρεία Καρδίτσας και η εταιρεία Systserv.
Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου συμμετέχει με τον Επίκουρο Καθηγητή Φ. Παπαδήμα από το τμήμα Γεωπονικών Επιστημών Βιοτεχνολογίας και Επιστήμης Τροφίμων.
Το «e-Food Science» αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Αύγουστο του 2017.