• ΕΛ
  • EN
  • 20 Χρόνια ΤΕΠΑΚ
  • myUni
  • Βιβλιοθήκη
Τμήμα Γεωπονικών
Επιστημών, Βιοτεχνολογίας
και Επιστήμης Τροφίμων
  • Φοιτητές/τριες
    • Πληροφορίες φοίτησης
    • Φοιτητική Ζωή
    • Εξεύρεση Διαμονής
    • Αθλητισμός
    • Σταδιοδρομία
    • Στήριξη φοιτητών/τριών
    • Συμβουλευτική και Ανάπτυξη Φοιτητών/τριών
    • Κέντρο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης
    • ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ των φοιτητ(ρι)ών
    • Νέα & Εκδηλώσεις
  • Σπουδές
    • Οι σπουδές στο ΤΕΠΑΚ
    • Υποψήφιοι Φοιτητές/τριες
    • Προπτυχιακά Προγράμματα
    • Περιστασιακή και άλλη φοίτηση
    • Μεταπτυχιακά Προγράμματα Μάστερ
    • Επιτυχημένοι απόφοιτοι
    • Διδακτορικές Σπουδές
    • Εκδόσεις
  • Έρευνα
    • Ευκαιρίες χρηματοδότησης
      • Horizon 2020
      • Erasmus+
      • INTERREG IV
      • ΙΠΕ
    • Διεθνής Συνεργασία
      • Erasmus
      • Γραφείο Διασύνδεσης
      • Europe Direct Λεμεσού
    • Ερευνητικά Κέντρα
    • Χρηματοδοτούμενα Έργα
  • Το Πανεπιστήμιο
    • Γενικές Πληροφορίες
      • Προφίλ Πανεπιστημίου
      • Όραμα, Αποστολή και Αξίες
      • Μήνυμα από τον Πρύτανη
      • Νομοθεσία
      • Στρατηγικός Προγραμματισμός 2023-2030
      • Ετήσιες Εκθέσεις
      • Εκδόσεις
    • Διοίκηση
      • Συμβούλιο
      • Σύγκλητος
      • Πρυτανεία
      • Διοικητικές Υπηρεσίες
    • Σχολές
      • Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος
      • Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας
      • Σχολή Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης
      • Σχολή Επιστημών Υγείας
      • Σχολή Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών
      • Σχολή Μηχανικής και Τεχνολογίας
      • Σχολή Διοίκησης Τουρισμού, Φιλοξενίας και Επιχειρηματικότητας
      • Κέντρο Γλωσσών
    • Οργανωμένες Οντότητες
    • hrs4r
    • Επικοινωνία
    • Εργοδότηση
    • GDPR
  • Απόφοιτοι
  1. Σχολές
  2. Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος
  3. Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας και Επιστήμης Τροφίμων
  4. Προσωπικό Τμήματος
  5. Βλάσης Γούλας
  1. Σχολές
  2. Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών και Διαχείρισης Περιβάλλοντος
  3. Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας και Επιστήμης Τροφίμων
  4. Προσωπικό Τμήματος
  5. Βλάσης Γούλας

Βλάσης Γούλας

Βλάσης  Γούλας

Επίκουρος Καθηγητής

Τμημα Γεωπονικων Επιστημων, Βιοτεχνολογιασ και Επιστημησ Τροφιμων

vlasios.goulas@cut.ac.cy

2500 2141

https://npap-lab.com/

CV



Ο Βλάσης Γούλας είναι Επίκουρος Καθηγητής στην Ανάλυση και Επεξεργασία Φυσικών Προϊόντων στο Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας και Επιστήμης Τροφίμων (ΓΕΒΕΤ). Είναι πτυχιούχος Χημικός από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στην Ανάλυση Φυσικών Προϊόντων από το ίδιο Ακαδημαϊκό Ιδρυμα. Εργάστηκε ως μεταδιδακτορικός ερευνητής και Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό στο Τμήμα ΓΕΒΕΤ, ενώ το 2021 εκλέχτηκε Επίκουρος Καθηγητής. Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται:
  • η μελέτη της βιοενεργής σύστασης των φυσικών προϊόντων και τροφίμων φυτικής προέλευσης
  • η εύρεση νέων βιοδραστικών ενώσεων/ κλασμάτων με εφαρμογές στη βιομηχανία τροφίμων και/ή στη φαρμακευτική
  • η μελέτη της επίδρασης της επεξεργασίας [...]των φυσικών προϊόντων και τροφίμων φυτικής προέλευσης στη σύσταση και βιοδραστικότητά τους


Για την υλοποίηση των ερευνητικών στόχων χρησιμοποιούνται προηγμένες χρωματογραφικές, φασματοσκοπικές και φυσικοχημικές τεχνικές ανάλυσης. Η αξιολόγηση της βιοδραστικότητας των φυσικών προϊόντων πραγματοποιείται με in vitro και in silico τεχνικές με ιδιαίτερη έμφαση στην εκτίμηση των αντιοξειδωτικών, αντιμικροβιακών και αντιδιαβητικών ιδιοτήτων.

Για το διδακτικό και συγγραφικό έργο του Δρ Γούλα μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο https://ktisis.cut.ac.cy/cris/rp/rp02281 .



Βλάσης Γούλας
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Επίκουρος Καθηγητής

Ο Βλάσης Γούλας είναι Επίκουρος Καθηγητής στην Ανάλυση και Επεξεργασία Φυσικών Προϊόντων στο Τμήμα Γεωπονικών Επιστημών, Βιοτεχνολογίας και Επιστήμης Τροφίμων (ΓΕΒΕΤ). Είναι πτυχιούχος Χημικός από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στην Ανάλυση Φυσικών Προϊόντων από το ίδιο Ακαδημαϊκό Ιδρυμα. Εργάστηκε ως μεταδιδακτορικός ερευνητής και Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό στο Τμήμα ΓΕΒΕΤ, ενώ το 2021 εκλέχτηκε Επίκουρος Καθηγητής. Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται:

  • η μελέτη της βιοενεργής σύστασης των φυσικών προϊόντων και τροφίμων φυτικής προέλευσης
  • η εύρεση νέων βιοδραστικών ενώσεων/ κλασμάτων με εφαρμογές στη βιομηχανία τροφίμων και/ή στη φαρμακευτική
  • η μελέτη της επίδρασης της επεξεργασίας των φυσικών προϊόντων και τροφίμων φυτικής προέλευσης στη σύσταση και βιοδραστικότητά τους

Για την υλοποίηση των ερευνητικών στόχων χρησιμοποιούνται προηγμένες χρωματογραφικές, φασματοσκοπικές και φυσικοχημικές τεχνικές ανάλυσης. Η αξιολόγηση της βιοδραστικότητας των φυσικών προϊόντων πραγματοποιείται με in vitro και in silico τεχνικές με ιδιαίτερη έμφαση στην εκτίμηση των αντιοξειδωτικών, αντιμικροβιακών και αντιδιαβητικών ιδιοτήτων.

Για το διδακτικό και συγγραφικό έργο του Δρ Γούλα μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο https://ktisis.cut.ac.cy/cris/rp/rp02281 .

 

Κύπρος
vlasios.goulas@cut.ac.cy
2500 2141

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

  • Ακαδημαϊκό Προσωπικό
  • Διοικητικό Προσωπικό

ΧΑΡΤΕΣ

  • Χάρτης Πανεπιστημίου
  • Χάρτης Πλοήγησης
  • Virtual Tour

ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

  • Φοιτητικό Portal (SIS)
  • eLearning (Moodle)
  • CUT Mail (students and staff on Office365)
  • Επανέκδοση Κωδικού (Password Reset)
  • Multi Factor Authentication (MFA)
  • Απομακρυσμένη Πρόσβαση (VPN)
  • cut-radio
  • Intent
  • Europe Direct
  • green@cut
  • Δίκτυο Ενίσχυσης και Ανάπτυξης της Μάθησης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα
  • Ενδοδικτυακή Ηλεκτρονική Σελίδα ΤΕΠΑΚ - Intranet
  • Χρήσιμα videos

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

Αρχ. Κυπριανού 30
3036 Λεμεσός

2500 2500

2500 2750

administration@cut.ac.cy

Copyright © 2025 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

  • Επικοινωνία
  • Σχετικά με τον ιστότοπο
  • Cookie Policy
  • Ψηφιακά αρχεία λογότυπου
  • Επικοινωνία
  • Σχετικά με τον ιστότοπο
  • Cookie Policy
  • Ψηφιακά αρχεία λογότυπου

Copyright © 2025 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι!

Ευχαριστούμε για τα σχόλια σας!
Αρ.Αναφ. 1751519783342



Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία της, όπως καθορίζεται εδώ.





Απαραίτητα cookies  

Analytics cookies  






Απαραίτητα cookies  

Analytics cookies